POS software bloemist

We weten hoe bloemenwinkels zijn verschillend. Sommige bloemist er de voorkeur aan hun verkoop te volgen in de details (beheren door bloem referenties) en anderen zouden kijken naar een eenvoudige oplossing met generieke producten (bloemen, boeketten, gebladerte, planten, ...).

Bloemen zijn vergankelijk en het kan moeilijk zijn om ze op te sporen in de voorraad zijn, anders kunt u tijd en geld om inputs en verliezen registreren door te brengen. Niettemin is het voor sommige producten, zoals accessoires of planten zij geïnteresseerd zijn om ze op te sporen in voorraad om uw aankopen te optimaliseren kan zijn. Hiboutik software voldoet aan uw behoeften en helpt u uw hele bloemenwinkel efficiënter te laten verlopen.

U kunt ook het beheer van uw klanten database uw Hiboutik account. U kunt een klant met een afleveradres toe te wijzen aan een verkoop voor al uw telefoon en walk-in orders.
U kunt ook het opzetten van een loyalty programma om u te verlossen vaste klanten.

Hiboutik POS-software kunnen ontvangsten en facturen te printen, het beheren van uw kas, uw eind van de dag melden dat uw dagelijkse verkoop een samenvatting te geven. De check-out proces is snel en efficiënt.
U kunt uw bloemen bedrijf volgen met gedetailleerde rapporten, die u helpen anticiperen op uw aankopen.

De Hiboutik bloemen POS-oplossing biedt een volledig gamma van bloemist-specifieke instrumenten (store credit, barcodes, prijzen update prijs in opdracht ...). Open een gratis account aan en probeer Hiboutik bloemist POS-software nu!

HIBOUTIK - verspreid door Zagareli SA
Avenue des Désertes 21 – 1009 PULLY
TeamViewer Twitter
© Hiboutik 2023