WIE ZIJN WIJ?

Hiboutik werd gemaakt door het technische team van een mode-merk.

In de vroege jaren 2000, was het moeilijk om een ​​POS-oplossing voor het beheren op dezelfde plaats van de verkoop in de winkels en via het internet te vinden. Onze jonge dynamische team neemt de uitdaging aan en ontwerpt een efficiënt en makkelijk te gebruiken hulpmiddel om het bedrijf te beheren. Hiboutik POS-software vindt zijn wortels in dit project.

Over de jaren zijn nieuwe functies toegevoegd aan de oplossing om het nog completer te maken. In 2012 maken we de beslissing om ons eigen bedrijf te creëren om de software te verspreiden. We noemden het Hiboutik, een Franse woordspeling mengen van de uil (hibou) met de winkel (boutique).

Hiboutik werkt via internet met een unieke broncode voor alle gebruikers. Het stelt ons in staat om geld te besparen voor de distributie en onderhoud. Dat is waarom we Hiboutik gratis te distribueren en wij stellen een aantal optionele premium extra-features. Het is een win-win-business model voor ons en alle winkeliers met behulp van onze POS-software.

Hiboutik is een van de eerste vrije webgebaseerde point-of-sale oplossingen. Met duizenden geregistreerde accounts, wordt Hiboutik gebruik van de cloud computing om de uitrol van zijn dienst over de hele wereld.

HIBOUTIK - verspreid door Zagareli SA
Avenue des Désertes 21 – 1009 PULLY
TeamViewer Twitter
© Hiboutik 2023