OPTIES

Het basissysteem is gratis en Hiboutik passen bij de overgrote meerderheid van de handelaren. Echter, sommige functies als optie te verkrijgen, omdat ze verbruiken rijkdommen die van belang machine. Alle opties zijn niet-bindend en zijn geabonneerd op de kalendermaand. Het feit dat deze opties lading maakt het ook mogelijk ons ​​te houden aan de gratis service die wij bieden.

Premie

14.90 $/maand
Option Stats

Hiboutik biedt een scala aan grafieken en rapporten om u te helpen beter bijhouden van uw bedrijf. U kunt sorteren van uw omzet, uw bruto winst of uw verkoopvolume per product, categorie of leverancier.
Sommige uitgebreide grafieken en dynamische graphics zal u direct een snapshot van je dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse verkoop te geven op al uw winkels.
U kunt alle gegevens die u nodig hebt, vindt op elk niveau van detail, om de juiste beslissingen te nemen.
Zelfs je accountant blij met de maandelijkse boekhoudkundige rapport waar uw omzet wordt gedistribueerd door omzetbelasting of betaalmethode zijn. Hij kan ook uw voorraad status van downloaden op een eerdere datum.
Voor een jaarabonnement, deze extra-functie is op EUR 99,90.

Multi-boetieks

10.90 $/maand/shop
Option Multi-boutiques

Beheer al je winkels in hetzelfde account.
De belangrijkste kenmerken zijn: het beheren van uw producten in een unieke database, breng dan een uniform product prijzen of andere prijsbeleid, het genereren van transfers tussen uw winkels, bevoorraden uw verkooppunten van verschillende magazijnen, deel uw klanten database en uw loyaliteitsprogramma met al uw locaties, beeldscherm toegangsrechten tot de verschillende winkels, pas ontvangstbewijzen voor elk punt van verkoop ...
Als u zich abonneert op het dashboard en boekhoudkundige functie, vindt u al uw activiteit rapporten in één hand (en details per winkel) hebben.
U moet de multi-POS-functie in te schrijven bij elk nieuw verkooppunt. Op jaarbasis, deze extra-functie is op EUR 99,90. U kunt al uw winkels volgen met slechts één Dashboard en accouting abonnement.

HIBOUTIK - verspreid door Zagareli SA
Avenue des Désertes 21 – 1009 PULLY
TeamViewer Twitter
© Hiboutik 2024