POS software schoonheidssalon en kapper

Beauty & kapsalons moet een complete POS-oplossing voor zowel de diensten en producten te beheren. Hiboutik POS-software is een eenvoudig te gebruiken oplossing die de flexibiliteit biedt uw drukke salon eisen te gebruiken.

U kunt maken in een paar minuten van uw diensten en classificeren ze in verschillende categorieën. Met de sneltoetsen op uw verkoop-interface, je check-out proces is snel en efficiënt.
U kunt uw producten te beheren in de voorraad en ga aan de stock-takes. Je zal nooit uit voorraad met een geavanceerde functie die u informeert wanneer u kort op sommige producten zijn.

U kunt zoveel gebruikers aanmaken als u wilt op uw account aan uw werknemer bezettingsgraad volgen en controleren of ze hun verkoopdoelstellingen te voltooien.

In je Hiboutik-account, zal je een krachtige tijd scheduling oplossing waarmee u moeiteloos boekingen, door werknemer of door resource (behandelingskamers) te vinden.
De benoeming schema is gekoppeld aan uw klantendatabase, zodat u kunt uw klant informatie automatisch te herstellen wanneer u boekt klanten.

U kunt het opzetten van een loyaliteitsprogramma voor klanten te belonen, met gratis producten of kortingen op diensten. Je klantendatabase maakt het eenvoudig om een ​​relatie met uw klanten op te bouwen.

Alle POS-software basisfuncties zijn beschikbaar: druk ontvangsten, het beheer van de kleine kas, end-of-dag verslag ...

Binnen een paar minuten, kunt u open je Hiboutik rekening en uitvoeren van uw salon met het.

HIBOUTIK - verspreid door Zagareli SA
Avenue des Désertes 21 – 1009 PULLY
TeamViewer Twitter
© Hiboutik 2024